Baros dichter bij Villa
Yves Dekoning
| 0 reacties
Baros dichter bij Villa
Foto: © SC

Eindelijk lijkt er een einde te komen aan de soap rond Milan Baros. De 23-jarige goalgetter mag Liverpool al een tijdje verlaten. Geïnteresseerde clubs stonden aan te schuiven, maar tot op heden liepen onderhandelingen steeds vast. 

Het probleem lag bij de vraagprijs van Liverpool. De Reds eisen zeven miljoen pond voor hun Tsjechische international. Nu zou Rafael Benitez toch akkoord gaan met een half miljoen minder. Aston Villa lijkt aan het langste eind te gaan trekken. De club uit Birmingham ziet in Baros de ideale doelpuntenmaker en heeft haar bod verhoogt.

Voor het eerst heeft ook Baros zelf laten weten de deur van Anfield Road achter zich dicht te willen trekken. Hij hoopte zijn plaats in de ploeg te heroveren, maar beseft nu dat Benitez liever speelt met Peter Crouch, Djibrill Cissé of Fernando Morientes. Verder lijkt ook Michael Owen terug te keren en staan Florent Sinama-Pongolle en Neil Mellor te drummen in de wachtkamer. Baros zal met pijn in het hart afscheid nemen van Liverpool, maar weet dat zijn toekomst elders ligt. Hij vindt dat Villa een klasseploeg heeft en ziet het niet als een stap terug. Bij de Villans drongen een aantal spelers, vooral landgenoot en ex-Liverpoolploegmaat Patrick Berger, aan op de komst van Baros.Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties