PSV niet gelukkig

Dirk Pieters
| 0 reacties
PSV niet gelukkig
Foto: © SC

PSV is niet gelukkig na de loting van gisteren. De Eindhovenaren mogen op herhaling tegen AC Milan en treffen verder Schalke 04 en Fenerbahçe SK.
 
De zwaarste tegenstander is alvast AC Milan. Ook afgelopen seizoen troffen beide clubs elkaar al. PSV was in die wedstrijd duidelijk de betere ploeg, maar moest de winst afstaan op dramatische wijze. Een treffer in blessuretijd van Massimo Ambrosini deed PSV de das om. AC Milan is dit jaar nog sterker geworden door de aankoop van Christian Vieri en Alberto Gilardino. Opnieuw opletten dus voor PSV.
 
Schalke 04 lijkt ook een zware klepper te worden. Vorig jaar eindigde de club uit Gelsenkirchen al op een tweede plaats en kon zich dit jaar nog versterken met Kevin Kuranyi. Ook middenvelder Zlatan Bajramovic kwam de Duitse ploeg versterken.
 
Tot slot de Turkse kampioen Fenerbahçe, dat ook geen simpele opdracht is. Vooral naar Turkije is geen plezieruitstap voor PSV. Met Nicolas Anelka beschikt de Turkse club over een wereldspits. De Fransman zal naast hem vergezeld worden door Sanli Tuncay.
 
“Dit is een zware loting, hopelijk niet te zwaar”, reageerde verdediger Theo Lucius.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties