Titov bijna weer international

Luc Goderis
| 0 reacties
Titov bijna weer international
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Russische middenvelder Yegor Titov stoomt zich klaar voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Liechtenstein en Portugal.  Dit heeft Yuri Syomin, de Russische bondscoach, in een interview gezegd.

Titov, één van Ruslands beste middenvelders, heeft er inmiddels een schorsing van één jaar opzitten.  Na afloop van de Euro 2004 playoff heenwedstrijd tegen Wales in November 2003 werd hij positief bevonden op het gebruik van Bromantan.  Hiervoor werd hij in Januari 2004 door de Uefa voor één jaar geschorst.

De spelmaker van Spartak Moskou, die tot op vandaag zijn onschuld staande houdt, staat sinds begin dit jaar opnieuw in de basis bij de Moskovieten.  Alles lijkt er nu op dat hij ook binnenkort zijn wederoptreden zal maken als international.

"Yegor maakte indruk op me tijdens de wedstrijd Dinamo Moskou - Spartak Moskou.  Hij is opnieuw de Titov van weleer", zei Syomin in een interview met Sovietsky Sport.  "In normale omstandigheden mag hij na afloop van de wedstrijd tegen Alaniya Vladikavkaz zijn oproep voor de nationale ploeg verwachten", aldus nog de bondscoach.

Rusland had het zonder Titov bijzonder moeilijk tijdens Euro 2004 en ze waren het eerste team dat er werd uitgeschakeld.  In de jacht naar een WK-ticket staat Rusland momenteel, na Portugal en Slovakije, derde in haar kwalificatiegroep voor het WK 2006. 

Rusland ontvangt op 3 september Liechtenstein en vier dagen later is Portugal te gast in de Russische hoofdstad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties