Kan ManUtd zich herpakken?

Tonnelier Caroline
| 0 reacties
Kan ManUtd zich herpakken?
Foto: © SC

In groep D is Manchester United nog steeds de grote favoriet.  Het gelijkspel op de eerste speeldag tegen Villarreal was een meer dan behoorlijk resultaat, maar tijdens de generale repetitie tegen de Blackburn Rovers liep het helemaal fout.  De Mancunians moeten zich morgen dan ook absoluut herpakken.  Lille moet na de nipte nederlaag tegen Benfica absoluut de drie punten thuis proberen te houden.


Lille-Villarreal
 
De Fransen hebben na een aarzelende competitiestart stilaan de goede vorm te pakken.  In de laatste twee thuiswedstrijden scoorde Lille OSC zes doelpunten en intussen staat de ploeg uit Noord-Frankrijk alweer mooi vijfde.  Trainer Puel kan over zijn volledige kern beschikken en gunde dit weekend alvast enkele spelers rust met het oog van de wedstrijd tegen Villarreal.  Mogelijk komt Odemwingie aan de aftrap naast Moussilou. 
 
Villarreal pakte dit weekend eindelijk zijn eerste overwinning van het seizoen.  De zege op het veld van Espanyol bewees dat El Submarino Amarillo niet alleen op eigen veld een te duchten tegenstander is.  Draaischijf Riquelme is opnieuw helemaal fit en ook Kromkamp raakt tijdig hersteld.  José Mari keert terug uit schorsing en moet in de spits strijden met Guayre en Figueroa voor een plaatsje naast Forlán.  Coach Pellegrini kan geen beroep doen op Javi Venta. 
 
Manchester United-Benfica
 
Manchester United leed het voorbije weekend een schandelijke nederlaag thuis tegen de Blackburn Rovers.  De Red Devils hebben dan ook heel wat recht te zetten tegen Benfica Lissabon.  Daarvoor kunnen ze geen beroep doen op de geschorste Rooney en de geblesseerden Keane, Brown, Heinze, Neville en Fortune.  Tot overmaat van ramp is ook O’Shea nog twijfelachtig, zodat coach Ferguson heel wat defensieve kopzorgen heeft.  
 
Benfica Lissabon won de voorbije twee wedstrijden in de Superliga met overtuigende cijfers, maar de zeges tegen de laatste en de voorlaatste in het klassement kunnen bezwaarlijk als een waardemeter worden beschouwd voor de partij tegen ManUtd.  De Portugezen staan wel opnieuw met meer vertrouwen te voetballen. Voor de Mancunians wordt het vooral opletten voor de levensgevaarlijke Miccoli.  Geovanni is nog onzeker voor de wedstrijd van morgen, maar Karagounis keert wellicht terug. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties