Joaquin wil ooit voor Real Madrid spelen

Philippe Crols
| 0 reacties
Joaquin wil ooit voor Real Madrid spelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joaquin, de aanvaller van het Spaanse Betis Sevilla, heeft te kennen gegeven dat als hij vertrekt in Betis, hij naar Real Madrid wil verhuizen. Dat hoeft voor de spits evenwel niet onmiddellijk te gebeuren. 

Real Madrid deed ook al enkele pogingen om Joaquin naar de Spaanse hoofdstad te halen, maar dat mislukte telkens opnieuw. Mocht Joaquin inderdaad vertrekken naar Real Madrid, dan is het maar zeer de vraag hoeveel speelminuten hij gaat krijgen. Real Madrid heeft immers geen spitsen te weinig. Natuurlijk toont niet alleen Real interesse voor de spits van Betis. Ook het Engelse Chelsea (hoe kan het ook anders) en de grote rivaal van Real, Barcelona, willen Joaquin er graag bijhebben. 

De Betis-speler denkt er op zijn beurt het volgende van: "Ik hoop nog altijd dat ik ooit voor Real Madrid zal spelen. Ik stond al een paar keer dicht bij een overgang, maar telkens ging het op het laatste moment de mist in. Ik ben evenwel nog vrij jong en er is bijgevolg nog genoeg tijd om te verhuizen. Ik moet ook wel zeggen dat ik het in Betis enorm naar mijn zin heb en dat de mensen me hier altijd correct behandelen." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties