Paleisrevolutie duurt voort bij Hearts

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Paleisrevolutie duurt voort bij Hearts
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zijn woelige tijden bij de Schotse club Hearts of Midlothian. Nadat succescoach George Burley twee weken geleden opstapte na een niet op te lossen probleem met de Litouwse geldschieter Vladimir Romanov, zijn ook de twee belangrijkste bestuursleden vertrokken.

Algemeen directeur Phil Anderton werd op straat gezet en voorzitter George Foulkes toonde zich daarbij solidair. Hij stapte mee op. Roman Romanov, de zoon van de geldschieter, is voorlopig de nieuwe Algemeen Directeur.

Vladimir Romanov lijkt na een interview op de BBC niet erg verveeld te zitten met het opstappen van die twee personen. Hij zei dat ze meer dan een jaar tijd gehad hadden om de dingen te doen met Hearts die hij voor ogen had. Ze zijn daar volgens hem niet in gelukt, ondanks dat ze konden rekenen op zijn geld en zijn inzet. Hij kreeg niet de respons die hij verwachtte.

Romanov doet dus duchter verder met het naar zijn hand zetten van de club uit Edinburgh. De Litouwse bankier vergrootte onlangs zijn aandeel in de club van 44,5 procent naar 55,5 procent. Hij lijkt grootse plannen te hebben met de club, maar Hearts is ondertussen na een haast feilloze competitiestart wel de leiderspositie kwijtgeraakt aan Celtic Glasgow. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties