Geel gaat in beroep

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Geel gaat in beroep
Foto: © SC

De zaak Verbroedering Geel blijft voor opschudding zorgen. Geel wordt straks wellicht terugverwezen naar derde, maar de club zelf is daar natuurlijk niet mee akkoord.

Geel tekende donderdagochtend dan ook beroep aan tegen de beslissing van de Controlecommissie. Bovendien diende ex-manager Bruno Belmans ook nog eens een klacht wegens laster en eerroof in tegen de voetbalbond, zo meldt De Gazet Van Antwerpen.

“Ik vrees dat ze met twee maten en twee gewichten meten. Er zijn enkele dingen die niet kloppen. Zo kreeg ik dinsdag, één dag voor de bekendmaking van de uitspraak, al telefoon dat we veroordeeld zouden worden. Hoe kan zoiets nu? In de Controlecommissie zit een man die vorig jaar nog wilde aansluiten bij Geel, maar wiens aanvraag geweigerd werd (het gaat om Verbeylen, red.)? Hij was vroeger manager van Tienen en haalde in die hoedanigheid Jerry Poorters van Lierse naar Tienen. Vreemd allemaal. Daarom ga ik klacht wegens laster en eerroof indienen tegen de bond. Ik voel mij professioneel beschadigd door deze
uitspraak."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties