Larsson straks terug naar Zweden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Larsson straks terug naar Zweden
Foto: © SC

FC Barcelona wil zijn contract wel nog verlengen, maar Hendrik Larsson heeft een einde gemaakt aan alle speculaties. Volgende zomer keert hij terug naar zijn vaderland Zweden.

Tegen de Zweedse krant Helsingborg Dagblad zegt hij dat het tijd is om naar huis te gaan. Bovendien wilde hij alle speculaties om zijn contract voor zijn.

Dat Larsson bij de lijstaanvoerder van de Primera Division maar weinig aan spelen toe komt, is één van de redenen voor zijn vertrek. Hij wil dat niet zien als een verwijt naar trainer Frank Rijkaard maar ook voor hem is het zo dat wie op de bank zit, wil spelen.

Larsson laat open waar zijn toekomst volgend seizoen zal liggen, maar zijn oude club Helsingborgs IF lijkt een streepje voor te hebben. Toch blijft hij in raadsels spreken door te verwijzen naar zijn zaakwaarnemer waarna alle aanbiedingen bekeken zullen worden.

Na een erg succesvol verblijf bij Celtic Glasgow verkaste Larsson in 2004 naar FC Barcelona. Door een zware knieblessure liep zijn verblijf bij de Catalanen uit op een teleurstelling. Dit jaar moet de Zweedse international genoegen nemen met een invallersrol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties