Dudek: 'Ik speel nooit nog voor Liverpool'

Philippe Crols
| 0 reacties
Dudek: 'Ik speel nooit nog voor Liverpool'
Foto: © SC

Het kan snel gaan in het voetbalwereldje, zeer snel zelfs. Neem nu Jerzy Dudek. De Poolse doelman van Liverpool is het perfecte voorbeeld van de uitspraak 'From hero to zero'. 

Vorig seizoen nog was Jerzy Dudek de grote held in Liverpool. Hij keepte welliswaar het hele jaar niet echt op een constant niveau, maar toch werd hij na de Champions League-finale op handen gedragen door heel Liverpool. Hij had zichzelf namelijk tot held van de strafschoppenserie ontpopt tegen AC Milan in die finale van de Champions League. Toch wilde de manager van Liverpool, Rafael Benitez, een andere en vooral meer betrouwbare doelman. Die vond hij met de Spanjaard Jose Reina

Dat was al niet echt naar de zin van de ex-Feyenoord-doelman. Hij voelde immers een gebrek aan respect. Nu hij in de rangorde pas derde keus is achter Reina en ook nog Scott Carson vindt de Pool het welletjes. Hij wil het maar al te graag afbollen in Liverpool. 'Ik wil nooit meer voor deze club spelen', klinkt het. 'Bovendien is de transferprijs die de club voor mij vraagt (3 miljoen euro) veel te hoog en eigenlijk belachelijk voor een doelman van 32', aldus Dudek.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties