Real aast op Marseille-sensatie

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Real aast op Marseille-sensatie
Foto: © SC

Volgens de Spaanse sportkrant As heeft Real Madrid zijn zinnen gezet op Franck Ribéry die nu al de nieuwe Zinedine Zidane wordt genoemd. Ribéry had al laten weten dat hij volgend seizoen graag in Spanje zou gaan spelen ondanks de interesse van Tottenham Hotspur.

Ribéry liet al verstaan dat er heel veel clubs zijn die interesse in hem hebben, maar dat hij toch tevreden is bij Olympique Marseille. Voor hem betekent die interesse dat hij goed bezig is. Toch heeft hij een voorkeur voor Spanje omdat daar veel technische spelers actief zijn terwijl er volgens hem in Engeland meer duels zijn tussen spelers en veel gebaseerd is op strijdlust.

Dominic Comolli, de technisch directeur van Tottenham, is een grote bewonderaar van de 22-jarige Ribéry. Hij is er van overtuigd dat er voor de Fransman een grote toekomst is weggelegd. Ook Manchester United zou interesse tonen voor de middenvelder.

Ribéry speelt sinds vorige zomer voor Marseille nadat hij een korte periode voor het Turkse Galatasaray uitkwam. De Turkse topclub waar Erik Gerets coach is, had hem weggehaald bij FC Metz maar Ribéry kon nooit aarden in Turkije. De voormalige speler van de Franse beloften heeft nog een contract in het Stade Vélodrome tot 2009 en hij moet zo'n elf miljoen euro kosten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties