Trainers over Chelsea - Barcelona

Kristof Blomme
| 0 reacties
Trainers over Chelsea - Barcelona
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea - Barcelona werd een duel op het scherpst van de snee. Tijdens de partij was er een opvallend gesprek tussen Mourinho en Rijkaard, die vorig jaar een verbale oorlog uitvochten in de pers. Na de match wilden beide trainers niet veel kwijt over de beslissende rode kaart voor Asier Del Horno.

Frank Rijkaard, de bezoekende coach, vond het een wedstrijd vol spanning, al speelde Barçelona niet de beste match van het seizoen. Na de goal van Chelsea vond hij zijn ploeg beter spelen. Het resultaat viel uiteindelijk dus nog goed mee. Over de rode kaart wou de Nederlander enkel het cliché kwijt dat de man in het zwart beslist. Messi, de uitblinker bij Barçelona is echter geen matennaaier, aldus Rijkaard nog.

José Mourinho bleef zichzelf tijdens de persbabbel achteraf. Over de rode kaart wou hij niks zeggen: "Anders word ik weer geschorst", aldus de Portugees. De journalisten moeten maar oordelen of het al dan niet terecht was, maar het zorgde wel voor de kentering. Toch was Mourinho niet ontevreden over de prestatie van zijn ploeg. "Ik ben trots op mijn spelers, het is nog niet voorbij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties