Diana verkast naar Palermo

K M
| 0 reacties
Diana verkast naar Palermo
Foto: © SC

Als alles verloopt zoals het zou moeten verlopen, dan tekent Aimo Diana van Sampdoria donderdag een contract bij Palermo. De Siciliaanse ploeg is echter nog niet van plan zijn transferactiviteiten te staken. Marco Bresciano van Parma is het volgende doelwit.
 
Algemeen directeur Beppe Moratta van Sampdoria: “De overgang is effectief afgerond. Het enige wat overblijft zijn de laatste details, maar Diana kan zichzelf al beschouwen als speler van Palermo. Hij zou donderdag zijn handtekening onder een contract moeten zetten.”
 
Coach Francesco Guidolin van Palermo: “Diana is een excellente aanwinst en zal zeker hulpvol zijn voor onze ploeg. Een team van getalenteerde jongeren is in de maak en we hebben nog een paar aanwinsten nodig, maar op dit moment ben ik tevreden. Nu wachten we op de komst van Bresciano.”
 
Diana speelde de afgelopen drie seizoenen bij Sampdoria. De 28-jarige middenvelder heeft ook al twaalf A-caps op zijn palmares, maar miste de Wereldbeker wegens een operatie om een liesblessure op te lossen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties