Valencia hoeft Aimar niet meer

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Valencia hoeft Aimar niet meer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Verschillende Spaanse kranten hebben in hun ochtendeditie aangegeven dat de Argentijnse spelmaker Pablo Aimar de deuren van het Estadio Mestalla achter zich toetrekt. Een transfer van Aimar naar Real Zaragoza zou zo goed als rond zijn. Valencia laat de 26-jarige draaischijf vertrekken omdat hij zijn één jaar doorlopend contract niet wil verlengen.

Zelf heeft de Argentijn nog niet gereageerd op een mogelijk vertrek uit de sinaasappelstad. Wel doet de aanwezigheid van zijn zaakwaarnemer Gustavo Mascardi op het trainingscentrum van de club vermoeden dat een transfer op til is. Naar verluidt zou enkel het prijskaartje van Aimar nog een transfer naar Zaragoza in de weg kunnen staan.

Valencia wilde eerst twaalf miljoen euro vangen voor de blessuregevoelige Argentijn, maar is bereid om de prijs te doen zakken naar tien miljoen euro. Valencia zou namelijk graag nog een grote aankoop realiseren tijdens de zomertransferperiode en als het nog geld wil vangen moest de prijs van Aimar wel wat omlaag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties