Dunn niet vies van terugkeer naar Ewood

Luc Goderis
| 0 reacties
Dunn niet vies van terugkeer naar Ewood
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de laatste dag van de transferperiode deed Blackburn naar verluid nog een bod van twee miljoen Pond, dat is zo'n drie miljoen euro, op David Dunn.  Birmingham manager Steve Bruce veegde het voorstel echter van tafel.  Dunn heeft nu laten uitschijnen dat hij een return naar Ewood Park wel zou zien zitten. 
 
De 26-jarige middenvelder verliet Blackburn in de zomer van 2003 en sukkelde sindsdien van de ene blessure in de andere.  De ex-Rover verklapte aan de Birmingham Mail dat hij zich, door zijn vele blessures, schuldig voelt tegenover Birmingham, maar dat een transfer naar Blackburn altijd aantrekkelijk zal zijn.
 
"Iedereen weet dat ik een Blackburn-fan ben en een eventuele transfer zou ik in de toekomst niet afslaan", zei Dunn in het interview.  "Ik heb er immers een opgroeiende dochter en ik vind dat ik er meer zou moeten zijn voor haar.  Het zou voor mij al een flink stuk makkelijker zijn mocht ik wat dichterbij voetballen", aldus nog de middenvelder.
 
Blackburn manager Mark Hughes is altijd al een bewonderaar geweest van Dunn, met wie hij bij de Rovers nog samen speelde.  Het zou ons dan ook niet verbazen mocht Hughes in januari nogmaals zou pogen de middenvelder terug te halen.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties