Frankfurt nog steeds ongeslagen

Philippe Crols

Hannover ontving zaterdag het verrassende en ongeslagen Frankurt. Ondanks een voorsprong aan de rust slaagde ook Hannover er niet in om Frankfurt op de knieën te krijgen. In de AWD-Arena bleven beide teams steken op een 1-1-gelijkspel.

Hannover begon met drie spitsen aan de partij en wilde duidelijk de drie punten. Dat leverde aanvankelijk echter wel geen doelkansen op. Hashemian was de gevaarlijkste man bij de thuisploeg. Hij kopte na tien minuten een voorzet over en na twintig minuten nam hij met de voeten Frankfurt-doelman Pröll onder vuur. Een minuut na die laatste poging klom de thuisploeg wel op voorsprong. Opnieuw Hashemian werd mooi bediend door Bruggink en de 1-0 was een feit. Enkele minuten later kreeg Hannover de kans om op 2-0 te komen. Pröll pareerde echter de strafschop van Tarnat. Voor het overige domineerde de thuisploeg de eerste helft wel, maar het bleef slechts bij die 1-0.

Dat beklaagde de thuisploeg zich al na tien minuten in de tweede helft. Enke kon een schot van Huggel niet vasthouden en zo kon Meier de gelijkmaker scoren. Geleidelijk aan werd Frankfurt ook de betere ploeg in die tweede helft, maar uitgespeelde kansen kreeg het niet. De partij bloedde naar het einde toe dood en zo bleef ook die 1-1 staan. Hannover is nu al vier speeldagen ongeslagen, maar het heeft nog altijd maar zes punten. Frankfurt staat met negen punten keurig in de linkerkolom.