Analyse Capello wilde ontslag indienen

Dave Sentobin
| 0 reacties
Capello wilde ontslag indienen
Foto: © SC

Gisteravond onthulde het Spaanse voetbalprogramma Maracaná ’06 dat Fabio Capello na het beschamende spel op het veld van Getafe (1-0) zijn ontslag aanbood. Voorzitter Ramón Calderón ging hier echter niet mee akkoord en schakelde sportief directeur Pedja Mijatovic in om de Italiaanse oefenmeester om te praten en dat lukte. Mijatovic kwalificeert de verhalen van de voetbalshow vandaag in een interview met radiozender Radio Punto als ordinaire geruchten.
 
“Het zijn allemaal leugens. Capello wil alles doen om de huidige problemen op te lossen en nu ontslag nemen zou echt laf zijn. En zo is Fabio helemaal niet, hij is een winnaar”, aldus de sportief directeur in het radioprogramma El mirador del deporte. Toch twijfelen de Spaanse media er niet aan dat Capello vanavond wel eens de laan wordt uitgestuurd. Vanavond speelt Real immers op het veld van Steaua Boekarest zijn derde wedstrijd in de Champions League.
 
Met een 11 op 18 in de Spaanse competitie en een 3 op 6 in het kampioenenbal doet Capello het nog niet zo slecht, maar de Spaanse pers en de Real-fans zijn hard en veeleisend. Capello had zichzelf ook een inwerkperiode van 50 dagen gegeven, die verstreek afgelopen weekend. Het beloofde mooie voetbal was er nog altijd niet en vanavond zal het dan moeten gebeuren voor Capello en de zijnen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties