Van Hooijdonk bezig aan z'n laatste seizoen

Thomas Dubois
| 0 reacties
Van Hooijdonk bezig aan z'n laatste seizoen
Foto: © SC

Pierre Van Hooijdonk stopt aan het einde van het seizoen met voetballen. Dat maakte de aanvaller zelf bekend in het Nederlandse weekblad Sportweek. Van Hooijdonk, die momenteel bij Feyenoord voetbalt heeft het allemaal wel gezien en zegt geen ‘klik’ te hebben met de huidige generatie voetballers. Dat ontneemt een hele hoop plezier en dus vindt hij dat langer voetballen weinig zin heeft.
 
Van Hooijdonk benadrukt vroeger altijd dat er twee mogelijkheden waren om hem te doen stoppen. Ofwel z’n fysieke gesteldheid –wat nog in orde is of het genot, en dat laatste doet hem nu dus stoppen. Z’n contract loopt af aan het einde van het seizoen.
 
‘Pi-air’ kwam 46 keer uit voor het Nederlandse nationale elftal. Hij zal achttien jaar als profvoetballer gefunctioneerd hebben. RBC Roosendaal werd z’n eerste club, vervolgens ging hij aan de slag bij NAC, Celtic, Nottingham Forrest, Vitesse, Benfica, Feyenoord, Fenerbahçe, opnieuw NAC en uiteindelijk speelt hij nu bij Feyenoord, meteen z’n laatste club. In 2002 won hij in de eigen Kuip met Feyenoord de Uefa-beker.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties