Bayern is Pizarro beu

Kristof Blomme
| 0 reacties
Bayern is Pizarro beu
Foto: © SC

Het zit er weer bovenarms op tussen Bayern München en aanvaller Claudio Pizarro. De kans is nu wel heel groot dat de Peruviaan in januari andere oorden opzoekt.

Bayern München heeft het helemaal gehad met Claudio Pizarro. De Duitse kampioen trad zaterdag aan tegen Frankfurt. Toen de thuisploeg een strafschop kreeg wou Pizarro absoluut trappen, ondanks het feit dat Makaay bovenaan het lijstje van trainer Magath stond. De Peruviaan miste de elfmeter. Uli Hoeness, de manager van Bayern, was woedend. 

Eind dit seizoen loopt het contract van de 28-jarige speler af. De kans is nu bijzonder groot dat Pizarro al in januari wordt verkocht zodat de Duitse club toch nog iets ontvangt. Onder andere Sevilla zou interesse hebben in de voorspeler. 

Het was niet de eerste keer dat Pizarro onder vuur komt te liggen bij Bayern. Tijdens de bierfeesten werd hij al voor de tweede keer dronken vanachter het stuur gehaald. Bovendien werden de besprekingen voor een contractverlenging stopgezet toen de spits vier miljoen euro per jaar wou verdienen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties