Stuttgart rolt Aachen op

Philippe Crols
| 0 reacties
Stuttgart rolt Aachen op
Foto: © SC

VFB Stuttgart staat nog minstens tot morgenavond alleen op de tweede plaats in de Bundesliga. De club die wat afwachtend aan het seizoen was begonnen dolde op zaterdagmiddag met nieuwkomer Alemannia Aachen. Dat Aachen zit in een neerwaartse vormspiraal. Het was voor de promovendus het derde opeenvolgende verlies. 

Stuttgart domineerde het begin van de partij. Op een poging van Streller na kregen de bezoekers echter geen goede kansen. Halverwege de eerste helft was het dan plots wel prijs. Dat was helemaal de verdienste van Mario Gomez. Hij rolde de hele thuisafweer op en scoorde de 0-1. De thuisploeg was nog niet goed en wel bekomen of de 0-2 was al een feit. Hitzlesperger trof raak vanop zo'n 25 meter. Nu sloeg Aachen echter wel onmiddellijk terug. Amper twee minuten na de 0-2 zorgde Rösler op aangeven van Dum voor de aansluitingstreffer. Met 1-2 gingen beide teams ook rusten. 

Na nog geen minuut spelen in de tweede helft leek Stuttgart de drie punten al binnen te hebben. Streller kreeg wel heel veel ruimte en kon van dichtbij de 1-3 op het bord schieten. Meteen ook Strellers eerste competitiegoal. Daar kwam er op het uur ook een tweede bij. Deze keer werkte hij een voorzet van Boka, ex-Beveren, in doel. De wedstrijd was toen uiteraard al gespeeld. Ibisevic kon in de slotfase enkel nog milderen tot 2-4, maar de nederlaag afwenden lukte logischerwijze niet meer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties