Capello wil Alex binnenhalen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Capello wil Alex binnenhalen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Slecht nieuws voor PSV Eindhoven want Fabio Capello, de Italiaanse oefenmeester van Real Madrid, heeft de Braziliaanse centrale verdediger Alex hoog op het verlanglijstje staan. Capello zou Alex tijdens de transferperiode in januari al naar het Estadio Santiago Bernabeu willen halen.

Capello gaf dit seizoen al enkele malen aan dat Real Madrid in de centrale verdediging serieuze versterking nodig heeft. Heel wat internationale topverdedigers pronken op zijn lijstje, maar de naam van Alex staat bovenaan zijn lijstje. Er kan voor de Madrilenen wel één probleem opduiken. Alex is namelijk eigendom van Chelsea. Bovendien zou Alex ook niet meer in de Champions League kunnen uitkomen. Onlangs gaf de 24-jarige Alex wel aan dat hij graag nog wat langer bij PSV Eindhoven zou willen blijven.

"Ik wil hier gerust nog wat langer spelen want ik voel me hier thuis. Afgelopen zomer was het wel spannend want ik wist niet waar ik zou gaan spelen. PSV wilde me erg graag houden en deze club was voor mij altijd al de eerste keus", aldus Alex.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties