Mascara drie speeldagen geschorst

Mascara drie speeldagen geschorst
Foto: © SC

Giuseppe Mascara (foto) wordt door de Disciplinaire Commissie van de Italiaanse Voetbalbond voor drie wedstrijden geschorst. De aanvaller van Catania kreeg na 15 minuten in de wedstrijd tegen AS Roma rood voor het uitdelen van elleboog aan Cristian Chivu. Het is voor Mascara al zijn derde rode kaart in negen duels waarvan twee voor het uitdelen van een elleboog.
 
Parma kan twee speeldagen niet beschikken over de diensten van Igor Budan. De spits krijgt twee speeldagen schorsing na zijn rode kaart van afgelopen weekend omdat hij sarcastisch applaudiseerde naar de scheidsrechter.
 
Atalanta Bergamo-coach Stefano Colantuono zal zijn ploeg grondig moeten herschikken voor de clash van komend weekend tegen Torino. Met Massimo Donati, Cristiano Doni, Riccardo Zampagna en Adriano Perreira da Silva zijn immers vier van zijn spelers voor één speeldag geschorst. Ook Davide Baiocco (Catania), Fabio Simplicio (Palermo), Daniele Conti (Cagliari), Cristian Ledesma (Lazio), Massimo Oddo (Lazio), Giampiero Pinzi (Udinese), Leandro Rinaudo (Siena) en Roberto Stellone (Torino) zullen er komend weekend niet bij zijn.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties