'Beckham is een tikkende tijdbom'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Beckham is een tikkende tijdbom'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het Spaanse tijdschrift Don Balón zegt een bestuurslid van Real Madrid die anoniem wenst te blijven dat hij David Beckham aangeraden heeft op het einde van dit seizoen andere oorden op te gaan zoeken. Het bestuurslid in kwestie spreekt harde taal over de voormalige aanvoerder van de Engelse nationale ploeg.

"Waarom zouden we de komende jaren 24 miljoen euro uitgeven aan een speler waar de trainer het niet voor heeft?", doelend op het feit dat Fabio Capello Beckham vooral gebruikt als luxe-invaller. "Het kan zo niet blijven doorgaan. David Beckham is een tikkende tijdbom als de club zulke wereldberoemde spelers op de bank heeft zitten." Met zulke uitspraken van de bestuurstop van Real Madrid lijkt een vertrek van de ex-middenvelder van Manchester United uit Santiago Bernabeu steeds aannemelijker te worden.

De afgelopen maanden werden in het roddelcircuit tal van clubs aan Beckham gelinkt. Naast een aantal teams uit de Premier League zouden ook Los Angeles Galaxy en Inter Milaan interesse hebben in de Engelsman wiens contract bij Real Madrid na dit seizoen afloopt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties