Charlton twijfelt over Chinese aanvoerder

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Charlton twijfelt over Chinese aanvoerder
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charlton Athletic, hekkensluiter in de Premier League, twijfelt over het aantrekken van de Chinees Zheng Zhi die momenteel bij Shandong Luneng speelt. Zhi kwam vorige week stage lopen bij The Addicks. De 26-jarige verdediger is ook international en schopte het zelfs tot aanvoerder van de Chinese nationale ploeg.

De twijfel voor het aantrekken van Zhi is ook te wijten aan de recente trainerswisselingen bij de Londense club. Les Reed werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Iain Dowie, maar de prestaties van de club uit The Valley blijven uit.

Han Gongzheng, voorzitter van Shandong Luneng, vindt het een geweldige eer dat een van zijn spelers mocht gaan testen in Europa, maar hij beseft dat het nog niet het moment is om onderhandelingen op te starten.

Zhi won vorig seizoen met Shandong Luneng de titel en de beker in China. Voorts kwam hij ook al eens negatief in het nieuws omdat hij in de Aziatische Champions League ooit al eens een scheidsrechter te lijf ging. Zhi was trouwens ook de speler die vlak voor het WK in een vriendschappelijk treffen tussen China en de latere finalist Frankrijk Djibril Cissé met een tackle een gebroken been bezorgde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties