Becks verzekert zich voor recordbedrag

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Becks verzekert zich voor recordbedrag
Foto: © SC

Volgens de Engelse kwaliteitskrant The Times heeft David Beckham zijn lichaam laten verzekeren voor een recordbedrag van 149,6 miljoen euro. Het bedrag waarvoor de voormalige kapitein van de Engelse nationale ploeg zich liet verzekeren, is uniek in de internationale sportwereld.
 
Naar verluidt zijn het enkele Engelse verzekeringsmaatschappijen die de handen in elkaar geslagen hebben om de overeenkomst met Becks rond te krijgen. In de showbizz waren er al enkele sterren die de Engelsman voorgingen. Mariah Carey en Jennifer Lopez verzekerden enkele lichaamsdelen voor bedragen rond de één miljard euro.
 
Op het sportieve vlak is het dan weer koffiedik kijken voor Beckham. Hij bereikte met zijn club Real Madrid nog steeds geen akkoord over een eventuele contractverlenging. De middenvelder lijkt ondertussen wel weer wat meer in de gratie van trainer Fabio Capello te raken, want volgens Spaanse bronnen leunt de Engelsman toch weer dicht bij een basisplaats aan. Vorige week maakte hij tegen leider Sevilla de openingstreffer, maar de overwinning leverde dat niet op want Real verloor uiteindelijk met 2-1. Afgelopen zondag was hij wel geschorst tegen Espanyol Barcelona na zijn vijfde gele kaart.
 
Beckham droeg sinds zijn komst bij Real Madrid 142 keer het maagdelijk witte shirt van ‘de Koninklijke’. Zeventien maal kon hij scoren voor de hoofdstedelingen. Hij pakte in Spanje met het behalen van de Spaanse Supercup wel nog maar één prijs.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties