Cech begint opnieuw te trainen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cech begint opnieuw te trainen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Petr Cech, de doelman van Chelsea FC, is opnieuw begonnen met trainen. Hij mocht om te beginnen wat simpele oefeningen doen. Hij draagt op het veld momenteel wel nog een speciale hoofdbeschermer.

Mogelijks zal Cech in januari of februari weer zijn rentree kunnen maken in de hoofdmacht van de Londenaren. Aanvankelijk was de verwachting van de medische staf van Chelsea dat Cech dit seizoen niet meer in actie zou kunnen komen, maar de zware schedelbasisfractuur die Cech opliep in het competitieduel tegen FC Reading geneest wonderbaarlijk snel.

José Mourinho, de coach van Chelsea, is erg verheugd met het snelle herstel van zijn doelverdediger. "Het is fantastisch. Veel mensen dachten dat hij dit seizoen niet meer zou kunnen spelen. Nu vragen we ons al af of hij zijn comeback in januari of in februari zal maken", aldus de flamboyante Portugees tegen BBC Sports.

Ook sterspeler Frank Lampard is verbaasd over het snelle herstel van zijn ploegmaat. "Het ziet er allemaal goed uit. Zijn herstel is echt pijlsnel gegaan. We hebben hem de afgelopen weken niet veel gezien, maar opeens is hij terug en begint hij al meteen weer op de oude Petr te lijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties