Cannavaro excuseert zich voor nederlaag

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cannavaro excuseert zich voor nederlaag
Foto: © SC

De zware thuisnederlaag van Real Madrid woensdagavond tegen Recreativo Huelva (0-3, nvdr) is hard aangekomen bij de supporters. Fabio Cannavaro, het grote prijsbeest van 2006, sprak gisteren als eerste het mea culpa uit.

"Iedereen wil zijn ploeg altijd zien winnen en wij hebben heel slecht gespeeld. Hopelijk brengt 2007 ons meer geluk. Hierbij biedt ik dan ook onze excuses aan de aanhang", stelt de 33-jarige Gouden Bal die in de tweede helft horendol werd gespeeld door de Nigeriaan Ikechukwu Uche.

"Alles ging mis. Het was een heel moeilijke wedstrijd maar we moeten niet op zoek gaan naar excuses. Het resultaat is zeer slecht voor de moraal van onze ploeg en voor de jacht op de landskroon. We kunnen ons niet veroorloven van uit te winnen en thuis slecht te spelen. In de wetenschap dat wij meer kwaliteit hebben, heeft Recreativo een heel goede wedstrijd gespeeld en ons juist weten aan te pakken", aldus de Italiaan.

Real Madrid heeft in de Primera Division vijf punten achterstand op koploper FC Sevilla en twee punten op aartsrivaal FC Barcelona dat gisteren 1-1-gelijkspeelde tegen angstgegner Atlético Madrid. De Catalanen hebben wel nog een wedstrijd tegen Betis Sevilla te goed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties