Joakim Sjöhage misschien weg bij Elfsborg

Joakim Sjöhage misschien weg bij Elfsborg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joakim Sjöhage heeft er enkele geduchte concurrenten bij gekregen in het team van Elfsborg. James Keene kwam over van Gais en ook Mathias Svensson en het jonge talent Denni Avdic zijn een alternatief in de aanval. Volgens de krant Sport-Expressen zou Hammarby al interesse getoond hebben voor de twintigjarige aanvaller. Naar verluidt zou de prijs om en bij het miljoen Euro bedragen.
“Ik heb inderdaad vernomen dat Hammarby van zich laten horen heeft maar noch mijn agent, noch de club heeft een concreet aanbod gekregen”, aldus Sjöhage. Volgens de Zweed wil hij proberen om zijn basisplaats te behouden. “Elfsborg is de beste ploeg in Zweden en er zal veel moeten gebeuren vooraleer ik naar een andere club in de Allsvenskan ga.”
Nochtans liet Sjöhage al eerder weten dat indien hij niet genoeg speelminuten krijgt, hij weg wil bij Elfsborg. Als dat zou gebeuren is het niet waarschijnlijk dat de club hem aan een concurrent uit de Zweedse eerste klasse wil verkopen. Buitenlandse clubs zouden meer kans maken om hem binnen te halen. 

Foto: Scanpix
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Allsvenskan

Nieuwste reacties