Sheffield Utd houdt nu al solden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sheffield Utd houdt nu al solden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sheffield United houdt al kerstsolden. Op Bramall Lane mogen maar liefst zeven spelers hun biezen pakken. Manager Neil Warnock wil zich namelijk straks in januari eens flink uitleven op de transfermarkt.

De ongelukkigen zijn Paul Ifill, Geoff Horsfield, Chris Lucketti, Alan Wright, Neil Shipperley, Steven Kabba en David Unsworth. Of het nu om een verhuur of om een definitieve verkoop moet gaan, is voor het bestuur van The Blades om het even.

Vooral het feit dat Unsworth straks zou moeten vertrekken, is opmerkelijk. De 32-jarige linksachter is één van de laatst overgebleven spelers die al vóór de oprichting van de Premier League prof was. In de jaren '90 maakte hij vooral naam als centrale verdediger bij Everton waarmee hij in 1995 ook de FA Cup veroverde. In juni van dat jaar speelde hij ook zijn enige interland met Engeland tegen Japan.

Sheffield United, een promovendus, staat momenteel met twintig punten op een vijftiende plaats in de Premier League. Dat is slechts drie punten boven de degradatieplaatsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties