Wenger: 'Walcott breekt volgend jaar door'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Wenger: 'Walcott breekt volgend jaar door'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsène Wenger, de Franse manager van Arsenal, verwacht dat de jonge aanvaller Theo Walcott volgend jaar zal doorbreken bij The Gunners en in de Engelse nationale ploeg. Dit heeft de Fransman gisteren gezegd in de Engelse krant The Guardian.

De pas 17-jarige Walcott kwam begin dit jaar in de winterstop over van FC Southampton voor maar liefst 17 miljoen euro. Tot dus ver heeft de piepjonge aanvaller de verwachtingen nog niet kunnen inlossen in het Emirates Stadium. Wel wist de aalvlugge spits totaal verrassend een stek af te dwingen in de WK-selectie van Engeland toen nog gecoached door de Zweed Sven-Göran Eriksson.

Walcott ziet de echte doorbraak van Walcott naderen: "Ik voel gewoon dat 2007 een zeer belangrijk jaar zal worden voor Theo. Ik denk dat hij gaat schitteren. De laatste maanden heeft hij heel veel progressie geboekt en hij heeft de uitzonderlijke klasse om in elke wedstrijd beslissend te zijn", aldus Wenger

"Hij heeft inderdaad nog maar een paar wedstrijden gespeeld in het eerste elftal van Arsenal, maar hij deed het toen ook uitstekend. We zijn onder de indruk van zijn prestaties op training. Hij begin zijn snelheid te combineren met overtuiging en kracht", besluit een lovende manager Wenger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties