Mourinho: 'Mag geen spelers aantrekken'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mourinho: 'Mag geen spelers aantrekken'
Foto: © SC

Chelsea zal zich in januari niet meer versterken. Na het teleurstellende resultaat in de League Cup tegen vierdeklasser Wycombe Wanderers (1-1, nvdr) liet de José Mourinho weten tegenover de Engelse krant The Sun dat alle voorstellen om nieuwe spelers te halen van tafel worden geveegd door de club.

Mourinho begon zijn verklaring met te stellen dat hij spelers aan het werk heeft gezien waarvan hij graag zou willen dat ze de ploeg komen versterken. "Maar dat zullen ze niet. De club heeft zijn redenen en ik hoef niet te vertellen welke redenen dat zijn. Ik heb om spelers gevraagd en het is niet mijn keuze dat ze niet zullen komen. Het is niet mijn club, want ik ben hier alleen maar trainer. Ik verwacht dan ook dat mijn elftal aan het einde van deze transferperiode dezelfde zal zijn als bij het begin ervan. Niemand erin en niemand eruit, dat is onze situatie momenteel", aldus de Portugees.

Deze uitspraken zijn eens te meer koren op de molen van diegenen die beweren dat het niet meer zo goed gaat tussen Mourinho en Roman Abramovich. Zelf wil Mourinho niets loslaten over zijn toekomst bij de Londenaren.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties