Stadion: Vicarage Road
Liverpool antwoordde op het veld
Yves Dekoning

Watford - Liverpool 0-3

Na twee nederlagen op rij tegen Arsenal, werd Watford het kind van de rekening. Liverpool speelde sterk en won met duidelijke cijfers.

Rode lantaarn Watford kon Liverpool weinig in de weg leggen. Rafael Benitez pakte uit met een ongeziene 3-4-3 en dat leverde op. Liverpool domineerde en de thuisploeg kon alleen op stilstaande fases voor dreiging zorgen. Nog voor rust was de wedstrijd gespeeld. In de 34ste minuut scoorde Craig Bellamy op aangeven van Steve Finnan de 0-1. Vijf minuten later verdubbelde Peter Crouch de voorsprong. Ben Foster wist de inzet van Bellamy nog te keren, maar Crouch stond op de juiste plaats.

Drie minuten na het interval werd het via Crouch 0-3. Dit keer kwam de assist van Bellamy. Liverpool leek op weg naar een heel ruime zege, maar de Reds kregen de bal niet meer voorbij Foster. Watford kwam beter in de match en Jordan Stewart raakte nog de dwarsligger.