Leeds-manager Wise gooit 'de mol' buiten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Leeds-manager Wise gooit 'de mol' buiten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Wise, voormalig aanvoerder van Chelsea FC en nu manager van de Engelse tweedeklasser Leeds United, heeft een verrader uit zijn selectie op straat gezet.

Wise ontsloeg de speler - de naam wordt niet vrijgegeven - een paar uur voor het treffen met Crystal Palace. De aanleiding van zijn ontslag is dat de desbetreffende speler de opstelling had doorverklikt aan de tegenstander.

Ondanks het verraad won Leeds de partij toch met 2-1. Wise liet na de partij verstaan dat de speler nooit meer de kleuren van de Noord-Engelse club zal dragen. Meteen nadat Wise de verklikker had betrapt, lichtte hij de spelersgroep in.

Wise zei op de website van de club dat hij blij was met het resultaat maar voor de rest toch teleurgesteld is. "Dat een speler mijn opstelling heeft doorgespeeld, doet enorm veel pijn. Maar mijn spelers zijn er goed mee omgegaan en hebben het voor me opgenomen op het veld." Een woordvoerder van Leeds liet weten dat de kwestie intern zal opgelost worden. Vanmiddag op de training zal vermoedelijk wel duidelijk worden om welke speler het gaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties