Neuville blijft Mönchengladbach trouw

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Neuville blijft Mönchengladbach trouw
Foto: © SC

De Duitse aanvaller Oliver Neuville blijft zeker nog één seizoen langer voetballen voor Borussia Mönchengladbach. Mocht blijken dat de huidige rode lantaarn in de Bundesliga straks op het einde van het seizoen ook effectief degradeert naar de 2.Bundesliga, dan nog zal Neuville volgend seizoen voor Die Fohlen blijven voetballen.

Neuville liet weten dat hij het zich niet kan inbeelden dat de club volgend jaar in de Duitse tweede klasse zou moeten spelen, maar als dat toch het geval is, wil hij de ploeg helpen om zo snel mogelijk opnieuw de stap naar het hoogste Duitse niveau te zetten. Neuville is overigens momenteel geblesseerd. Door een operatie aan de bovenbeenspier heeft hij nog niet kunnen voetballen tijdens de tweede seizoenshelft.

Neuville is al bezig aan zijn derde seizoen bij het team van de Nederlandse coach Jos Luhukay. De afgelopen twee seizoenen was hij met respectievelijk twaalf en tien doelpunten erg belangrijk voor het team dat in het Borussia Park speelt. Neuville speelde eerder nog voor Bayer Leverkusen, Hansa Rostock, CD Tenerife, Servette Geneve en FC Locarno.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties