Boateng is de Nederlandse Stijn Stijnen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Boateng is de Nederlandse Stijn Stijnen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn Stijnen, de doelman van de Rode Duivels en Club Brugge, is niet de enige die zich niet al te vriendelijk uitlaat over de Portugees Cristiano Ronaldo. Ook de Nederlander George Boateng, middenvelder bij de Engelse eersteklasser FC Middlesbrough, was niet al te vriendelijk voor het dribbelwonder uit Madeira. Alleen werd hij wel gestraft voor zijn uitlatingen.

Boateng verdedigde zijn ploegmaat James Morrison na afloop van het FA Cup-duel van Middlesbrough tegen Manchester United. The Mancunians wonnen die wedstrijd met 1-0 en Morrisson had in de slotfase van die partij een rode kaart gekregen na een forse charge op Ronaldo.

"Heel veel mensen willen doen wat Morrison heeft gedaan. Waarom laat Ronaldo zijn kunstjes niet zien als het nog 0-0 staat? Het irriteert mensen", aldus Boateng op 20 maart laatstleden. Bij Middlesbrough deden ze minder lacherig over deze uitspraken dan bij de Belgen. "Ik denk dat de uitlatingen van George niet correct waren en daarom hebben we hem aangepakt", aldus Middlesbrough-manager Gareth Southgate over het waarom van de geldboete die Boateng kreeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties