Lens wijst provocerende Cousin de deur

Ruben Claesen
| 0 reacties
Lens wijst provocerende Cousin de deur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daniel Cousin, de Gabonese international van Racing Club de Lens, zal het treffen met OGC Nice afgelopen zaterdag niet snel vergeten. Les Sang et Or kwamen in het eigen Félix-Bollaert niet verder dan een 0-0 tegen de zeventiende uit de stand, waardoor Lens nu best gaat winnen op het veld van Troyes op de laatste speeldag, terwijl het, als het afstand kon nemen van Nice, zo goed als zeker was van het ticket voor de voorrondes voor de Champions League.
 
Toen de spits na een kwartier spelen in de tweede helft van ver uithaalde, maar zijn schot volledig miste, kreeg hij het thuispubliek over zich. Cousin was al aan een mindere wedstrijd bezig, maar het gefluit werd de aanvaller even te veel. Met twee middenvingers trakteerde hij de thuissupporters op een gevat, maar niet al te slim - laat staan fatsoenlijk - antwoord.
 
Zijn werkgever tilt zwaar aan het hele voorval. Zo zwaar zelfs, dat men Cousin meteen op de transferlijst heeft geplaatst: “Het was een incorrecte en niet te tolereren houding tegenover zijn medespelers, miljoenen kijkers voor de tv en vooral onze 40 000 supporters die aanwezig waren. Wij menen dat we dit niet door de vingers mogen zien en daarom zal de speler in kwestie één jaar voor het aflopen van zijn contract de club weldra verlaten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties