Suazo dan toch nog naar Inter

K M
| 0 reacties
Suazo dan toch nog naar Inter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Suazo speelt volgend seizoen dan toch voor Inter. De aanvaller leek lange tijd op weg naar de landskampioen, maar opeens verkocht Cagliari hun goudhaantje aan AC Milan. Dat was echter buiten een clausule gerekend dat Suazo voor 13,5 miljoen euro mocht tekenen bij eender welke club en hij vastbesloten is om naar Inter te trekken.
 
Bij AC Milan geven ze nu ook officieel toe dat Suazo volgend seizoen niet bij hen zal spelen: “Milan heeft een contract met Cagliari omtrent de co-ownership van David Suazo. Gezien echter het feit dat de speler al een contract had getekend bij Inter trekken wij ons terug uit de onderhandelingen. Milan wenst bij deze te benadrukken dat het altijd eerlijk heeft geacteerd in deze affaire met respect voor de nationale en internationale regels.”
 
Ook bij Caglairi geven ze toe dat Suazo waarschijnlijk na dit weekend zal gepresenteerd worden bij Inter. “Suazo belde mij om 21u30 (gisterenavond, nvdr) en zei dat hij naar Inter wou”, begon voorzitter Massimo Cellino zijn verhaal. “Vechtend tegen zijn tranen legde hij uit dat buiten het feit dat hij al medische testen heeft ondergaan hij vastbesloten is om deze transfer af te ronden omdat Inter hem al maanden volgde.”
 
“Roberto Mancini belde hem verschillende keren op en liet hem zeer enthousiast voelen omtrent deze overgang. Hij apprecieert het gebaar van Milan, maar vreest dat ze enkel er op uit waren om Inter een loer te draaien. Hij gaf me geen tijd om te antwoorden, zo vastbesloten klonk hij. Op dit moment kan ik alleen maar zeggen dat ik de speler zal vrijlaten om zijn pad te bewandelen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties