Wedau terug naar Duitsland

K M
| 0 reacties
Wedau terug naar Duitsland
Foto: © SC

Marcus Wedau en Queensland Roar zijn in onderlinge overeenkomst tot een akkoord gekomen om het contract van de Duitser te ontbinden. De 31-jarige middenvelder wil immers bij zijn vrouw zijn als die komende oktober bevalt van hun eerste kindje.
 
“Het is belangrijk voor mij dat ik mijn vrouw steun gedurende de opbouw naar de geboorte van ons kind en de periode meteen erna,” licht Wedau zijn keuze toe. “Ik ben natuurlijk teleurgesteld dat ik vertrek, want ik hoopte komende seizoen, na een frustrerend seizoen met blessures, mijn weg te forceren in het eerste elftal van Queensland. Ik voelde mij tijdens de voorbereiding fitter en sterker maar in het leven komen sommige dingen voor het voetbal. Het beter zowel voor het team als voor mij en mijn vrouw dat ik de club verlaat voordat we heel dicht staan bij het begin van het seizoen.”
 
Wedau kwam in het voorjaar van 2006 over na 10 jaar prof te zijn geweest in Duitsland. Geplaagd door verschillende blessures kon hij zich echter niet doorzetten en bleef zijn ervaring maar beperkt tot 10 duels waarvan 6 als basisspeler.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties