Valencia ontslaat coach Sánchez Flores

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Valencia ontslaat coach Sánchez Flores
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Quique Sánchez Flores is niet langer trainer van FC Valencia. Na een spoedvergadering van het bestuur van de Spaanse club kreeg Sánchez Flores het nieuws te horen om vier uur 's ochtends.

Het ontslag van Sánchez Flores is toch enigszins verrassend te noemen. Ondanks het feit dat Valencia dit weekend met 3-0 ging verliezen bij FC Sevilla blijft de club meedraaien in de top van het klassement. Het verschil met koploper en volgende tegenstander Real Madrid bedraagt nog steeds maar vier punten. Ook in de Champions League blijft Valencia alle kansen behouden om de groepsfase te overleven ook al werd er vorige week verrassend verloren op het veld van Rosenborg.

Wat Sánchez Flores wel aan te wrijven valt, is de belabberde kwaliteit van het spel en ook de recente resultaten waren niet goed met naast de nederlagen tegen Rosenborg en Sevilla ook verlieswedstrijden tegen Chelsea en Espanyol Barcelona. Enkel op het veld van Deportivo La Coruña werd met 2-4 gewonnen. De club stelde voorlopig Oscar Fernandez aan als interim-coach. Vanmiddag zal Valencia-preses Juan Soler uitleg geven over de beslissing van de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties