Passerella opgestapt bij River Plate

Kristof Blomme
| 0 reacties
Passerella opgestapt bij River Plate
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daniël Passerella is opgestapt bij het Argentijnse River Plate. Hij deed dat na de uitschakeling van zijn club in de 'Copa Sudamericana' tegen Arsenal. 

River Plate werd door Arsenal uitgeschakeld in de 'Copa Sudamericana' na strafschoppen. Zowel de heen- als terugmatch eindigden op 0-0. Passerella, die nog een contract had tot 2009 bij River, had voor het seizoen gezegd op te stappen indien de Argentijnen geen prijs pakten. Passerella houdt zich nu aan zijn woord. 

"Ik blijf bij wat ik in mei heb beloofd aan de ware fans van River", aldus de 54-jarige trainer. "Ik stap op met veel pijn en verdriet, maar ik ben iemand die zich aan zijn woord houdt en kom daar niet op terug. Ik stap niet op uit angst. Ik wil de spelers nog bedanken, want zij hebben er alles aan gedaan."

De laatste jaren oogt het palmares van River Plate niet indrukwekkend. Het is al tien jaar geleden dat de Argentijnen nog een internationale prijs pakten. In eigen land dateert de laatste landstitel van 2004. Passerella was bij River actief sinds 2006.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties