Maaroufi gaat bij Twente aan de slag

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Maaroufi gaat bij Twente aan de slag
Foto: © SC

Ibrahim Maaroufi, ooit Belgisch belofteninternational maar nu uitkomend voor Marokko en Inter Milaan, speelt het komend anderhalfjaar op uitleenbasis bij FC Twente. Dat maakten de Tukkers vandaag bekend op hun webstek.

"Ik kwam in contact met FC Twente en wilde heel graag naar Nederland terugkeren. In het Olympisch elftal van Marokko speel ik samen met Karim El Ahmadi en hij vertelde me heel veel over deze club. Zelf ken ik trainer Fred Rutten nog goed van mijn periode bij PSV Eindhoven en hij staat bekend als een erg goede coach. Twente draait ook goed mee in de Eredivisie en ik kan ook nog veel leren van spelers zoals Blaise N'Kufo en Orlando Engelaar", aldus Ibrahim Maaroufi op de website van Twente.

"Het wordt wel even terug wennen aan Nederland, maar als ik het goed doe, dan weet ik zeker dat ik speeltijd zal krijgen. Ik hou van positiespel en kan op verschillende posities spelen op het middenveld. Door nu hard te werken, wil ik veel van de trainer en het team leren", besluit Maaroufi.

Bijna een jaar geleden debuteerde Maaroufi in het eerste elftal van Inter Milaan in de Coppa Italia. Sindsdien kwam hij nog twee keer in actie waaronder in de laatste ontmoeting tegen Reggina Calcio. De Italiaanse competitieleider won die wedstrijd met 1-4.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties