Yorke onzeker over toekomst

Tomas Taecke
| 0 reacties
Yorke onzeker over toekomst
Foto: © SC

Dwight Yorke twijfelt over zijn toekomst. De 36-jarige aanvaller is dit seizoen einde contract bij Sunderland en vreest voor een nieuwe overeenkomst.

De carrière van Dwight Yorke begint stilaan op zijn einde te lopen. In 2006 haalde ex-ploegmaat Roy Keane de spits naar Sunderland waar hij nu aan de laatste maanden van zijn contract toe is. Yorke beseft dat zijn kaars bijna uitgedoofd is, maar denkt daarom nog niet per se aan stoppen: " Ik zal moeten afwachten en zien wat er gebeurt. Mijn contract loopt af en niemand weet of er nog een nieuw voorstel zal komen", aldus Yorke op de officiële website van de Premier League

"Sunderland in eerste houden"
Ondertussen wil Yorke er alles aan doen om zijn trainer tevreden te houden. "Terwijl mijn contract afloopt wil ik mijn uiterste best doen om Sunderland in de Premier League te houden. Zolang ik het gevoel heb iets bij te dragen aan de ploeg en het voetbal wil ik nog geen stap opzij zetten. Ik zie mezelf van grote waarde voor de jonge spelers", aldus een gemotiveerde Yorke.

Sunderland staat momenteel 14de in het klassement. Vorige zaterdag zetten de Blackcats een eerste belangrijke stap richting behoud, door thuis met 2-0 te winnen van degradatieconcurrent Wigan Athletic.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties