Wenger: 'Taylor nooit meer op een voetbalveld'

Kristof Blomme
| 0 reacties
Wenger: 'Taylor nooit meer op een voetbalveld'
Foto: © SC

Na de wedstrijd tussen Birmingham en Arsenal was het gespreksonderwerp de zware blessure van Eduardo. Manager Wenger was furieus en stelde dat Taylor nooit meer een voetbalveld zou mogen betreden.

Leider Arsenal verloor in de slotminuut de drie punten na een strafschopdoelpunt van McFadden. Dat was echter niet het gespreksonderwerp na de wedstrijd, maar wel de blessure van aanvaller Eduardo

Manager Arsène Wenger was duidelijk: "Martin Taylor should never play football again". Een razende Wenger ging verder: "De tackle was verschrikkelijk. Het zat eraan te komen dat één van onze spelers zo'n tackle zou moeten incasseren. Ik heb al verschrikkelijke tackles gezien, maar het resultaat is niet altijd een gebroken been. Dit is onaanvaardbaar op een voetbalveld."

Volgens de Fransman had de gebeurtenis een invloed op zijn ploeg. "Het was een enorme klap voor de ploeg. Eduardo is een fantastische jongen en om hem zo'n pijn te zien lijden en z'n been in zo'n toestand te zien had een effect op hen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties