Lovendegem
Terjoden-Welle
Datum: 24/02/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 23
Lovendegem houdt Terjoden in bedwang
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem houdt Terjoden in bedwang
Foto: © SC

In een intense maar vrij kansarme match liet Lovendegem zien dat de ploeg klaar is voor de laatste rechte lijn van de competitie. Runner-up Terjoden kon niet echt overtuigen.

Het eerste gevaar kwam van Wesley Van Audenaerde. Zijn vrije trap ging nipt over. De Paepe was attent toen Dooremont een vrije trap van Bellon licht devieerde. Baatout schoot een collectieve actie in de draai over. Kort voor de rust was De Jonge bij de pinken op een kopbal van Van Audenaerde.
 
Pas rond het uur kwam de eerste dreiging in de tweede helft. Moerman verlengde een voorzet tegen de paal. Nog meer pech voor de thuisploeg toen De Mol een afgeweerde vrije trap in doel verlengde. Lovendegem reageerde maar kreeg pas op het einde loon naar werken. Van Audenaerde kopte een voorzet voorbij De Jonge.
 
KSK Lovendegem trekt volgende week naar de buren van KFC Eeklo. Terjoden-Welle ontvangt een zwalpend KFC Vrasene.
 
KSK Lovendegem: De Paepe, Plaetevoet, Van Audenaerde, De Baets, Neirynck, Moerman, VandenBussche, Baatout, Martens, Sucaet, Camilleri.
 
SK Terjoden-Welle: De Jonge, De Meester, Bellon, De Backer, Van den Stock, De Smaele, (83’ Martens), Schouppe (75’ Poppe), De Mol, De Swaef, De Rouck, Dooremont.