Rijkaard laat Ronaldinho vallen

Nico Wieme
| 5 reacties
Rijkaard laat Ronaldinho vallen
Foto: © SC

Het gaat van kwaad naar erger met Ronaldinho. Nu laat ook zijn trainer bij FC Bacerlona, Frank Rijkaard, de Braziliaan vallen. De aanvaller is voor het bekertreffen met Valencia buiten de selectie gelaten.

Het zijn donkere tijden voor Ronaldinho. De sterspeler van FC Barcelona kampt met een enorme vormcrisis en nu laat ook zijn trainer, Frank Rijkaard, hem in de steek. De Nederlander heeft de sierlijke aanvaller niet geselecteerd voor de bekerontmoeting met Valencia.
 
Ronaldinho startte in de laatste twee wedstrijden, tegen Celtic en Levante, nog in de basis. Voor het dubbele duel met de ploeg van trainer Ronald Koeman mag de Braziliaan rusten. Niet alleen Ronaldinho is uit de selectie gelaten, ook voor Eidur Gudjohnsen, Sylvinho en Giovani dos Santos is er geen plaats in de kern. Rafael Marquez mist de confrontatie door een voetblessure.
 
Wel weer van de partij zijn Thierry Henry en Deco, tegen Levante nog in de tribune. De Franse spits was tot nog toe erg succesvol in de Spaanse beker. Zowel tegen Villareal als Sevilla zorgde hij voor de winnende treffer.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties