Vogel kan een contract tekenen in Blackburn

Vogel kan een contract tekenen in Blackburn
Foto: © SC

Johann Vogel heeft mogelijks een nieuwe werkgever gevonden. De Zwitserse international zou kunnen gaan voetballen voor de Engelse topklasser Blackburn Rovers.

De afgelopen dagen trainde Johann Vogel mee met Blackburn Rovers. Hij zou bij het team van manager Mark Hughes een contract kunnen tekenen tot het einde van dit seizoen.

Vogel kende succes bij PSV Eindhoven maar vertrok uit Nederland in 2005. Sindsdien kende de middenvelder veel pech. De international mocht na één seizoen bij AC Milan alweer andere oorden gaan opzoeken en kwam vervolgens terecht bij de Spaanse topklasser Betis Sevilla. Ook daar verging het de Zwitser niet goed en in december van vorig jaar werd zijn contract ontbonden in Andalusië.

Vogel moest dringend een nieuw team vinden want zijn positie in het Zwitserse elftal was lang niet zeker meer. Lange tijd was Vogel een vaste kracht bij het team dat straks het EK mag afwerken in eigen land. Bij Blackburn Rovers zou Vogel zijn ex-ploegmaat van bij PSV, Andre Ooijer, terug tegenkomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties