Waar ligt toekomst van Klasnic?

Nico Wieme
| 0 reacties
Waar ligt toekomst van Klasnic?
Foto: © SC

Ivan Klasnic is in juni einde contract bij Werder Bremen. De speculaties over zijn toekomst zijn in de Duitse media volop aan de gang. De Kroaat geeft aan wel oor te hebben naar een nieuw voorstel van Werder, maar sluit anderzijds een vertrek niet uit.

Het contract van Ivan Klasnic bij Werder Bremen loopt eind dit seizoen af. "We gaan weldra met elkaar rond de tafel zitten", bevestigt manager Klaus Allofs. Klasnic zelf beweert "een slag om de arm te hebben". Wegens een niertransplantatie was de Kroaat lange tijd out. Tijdens zijn afwezigheid zijn er bij het Werderbestuur menigsverschillen opgetreden, waardoor de spits zelf beginnen twijfelen is aan zijn toekomst bij de Duitse club.

Allofs ziet echter geen probleem, maar beseft wel dat er kapers op de kust zijn. Zeker omdat Klasnic transfervrij kan vertrekken. Hannover 96 wou de speler vorig jaar al inlijven en is hem sindsdien niet uit het oog verloren. Ook Hamburg SV, dat twee jaar geleden naar de diensten van de 28-jarige aanvaller hengelde, geldt als mogelijke kandidaat. De vraag is echter of de club van Vincent Kompany nog steeds bereid is Klasnic een jaarsalaris van twee miljoen euro te betalen. De kans bestaat dat Klasnic absoluut in Noord-Duitsland zal willen blijven, omdat zijn behandelende artsen dan in de buurt zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties