Kortrijk wint topper, ook Lierse zegeviert

Philippe Crols
| 28 reacties
Kortrijk wint topper, ook Lierse zegeviert
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kortrijk heeft een goede zaak gedaan in tweede klasse door de topper tegen Tubeke te winnen met het kleinste verschil. In de strijd om de eindronde deed Lierse een gouden zaak door het gelijkspel van Antwerp.

Kortrijk won in eigen huis met het kleinste verschil van Tubeke dankzij een goal van Nfor. Die scoorde na een halfuur het enige doelpunt van de partij. Kortrijk heeft nu vijf punten voorsprong op Tubeke dat wel nog een wedstrijd minder gespeeld heeft.

Lierse nadert tot op drie punten van Antwerp. Het nam in de tweede helft afstand van Union dankzij goals van Jarju en Cavens.

Antwerp kon namelijk niet winnen op het veld van Waasland. Onana bracht de thuisploeg tot drie maal op voorsprong, maar Olguin en twee maal Utaka brachten de bezoekers opnieuw op gelijke hoogte.

OHL had dan weer geen enkele moeite met Geel. Goals van Ruytinx, Brogno, Janssens, Haghedooren en nog eens Brogno zorgden voor de forfaitcijfers.

In Wallonië ging Namen in eigen huis nog onderuit tegen Tienen. Belme scoorde drie maal, Konon trof een maal raak voor de bezoekers. Sbaa had de thuisploeg nochtans op voorsprong gebracht.

Doornik klopte ten slotte Deinze dankzij een goal van Sekour.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties