Quaresma ook in de belangstelling van Chelsea

De Nijs Michael
| 3 reacties
Quaresma ook in de belangstelling van Chelsea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea kon eerder al de transfer van José Bosingwa afronden, maar de club hoopt nog meer zaken te kunnen doen met FC Porto. Zo staat nu ook Ricardo Quaresma hoog op het verlangslijstje van de Engelse topclub.

Chelsea is echter niet de enige topclub die hengelt naar de diensten van Quaresma, zo toont het Italiaanse Internazionale al geruime tijd interesse in de voormalige speler van Barcelona en Sporting Lissabon. De club uit Milaan zou zelfs 45 miljoen euro willen neertellen voor de speler van FC Porto. Daarnaast doken er eerder deze maand berichten op over interesse uit Madrid, Real zou namelijk een bod van 25 miljoen euro voorbereiden op de Portugese international. 

Nu springt dus ook Chelsea op de kar, de club uit Londen zou eveneens 25 miljoen euro willen neertellen voor de speler. Quaresma staat nog tot de zomer van 2011 onder contract bij Porto, maar de club wil meewerken aan een transfer. Quaresma is namelijk niet langer het idool van de supporters en de club wil dan ook eieren voor haar geld kiezen. Porto hoopt echter om 40 miljoen euro te ontvangen bij een transfer van de aanvaller. Quaresma ruilde FC Barcelona in het seizoen 2004-2005 in voor Porto, de Portugese landskampioen moest daarvoor 6 miljoen euro neertellen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties