Palermo haalt transfervrije spits bij Atalanta
De Nijs Michael
| 0 reacties
Palermo haalt transfervrije spits bij Atalanta
Foto: © SC

Palermo wil zich met het oog op volgend seizoen danig versterken, de club heeft drie spelers bovenaan haar transferlijstje gezet. Eén van die spelers kan de club alvast toevoegen aan de spelerskern, want de overgang van Sergio Floccari is inmiddels rond.

Floccari (foto) was einde contract bij Atalanta Bergamo, de aanvaller kan de club dan ook transfervrij inruilen voor Palermo. Daar blijft het echter niet bij, Palermo hoopt op korte termijn ook de transfers van Fabio Liverani en Christian Abbiati af te ronden. Vooral de transfer van Liverani zou een erg mooie zet zijn van Palermo, de middenvelder is namelijk einde contract bij Fiorentina. Ook hij zou de club dus transfervrij kunnen komen versterken.

Verder hengelt Palermo ook naar Christian Abbiati. De goalie van AC Milan was tijdens het voorbije seizoen op huurbasis aan de slag bij het Spaanse Atlético Mardid. De topclub uit Milaan is echter van plan om de doelman deze zomer definitief van de hand te doen en dat is koren op de molen van Palermo, de reeksgenoot van AC Milan is namelijk druk op zoek naar een opvolger voor de 41-jarige Alberto Fontana.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties