Zorgen om de enkels van Cristiano Ronaldo

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Zorgen om de enkels van Cristiano Ronaldo
Foto: © SC

Manchester United maakt zich zorgen om de enkelblessure van hun sterspeler Cristiano Ronaldo. De 23-jarige Portugees moet binnen enkele weken eens onderzocht worden aan het onderzoek van een specialist.

"Na overleg in Lissabon met de bondsarts en Cristiano Ronaldo zelf is besloten om de hulp in te roepen van een specialist", laat Manchester United weten in een officiële verklaring. "De resultaten van het onderzoek zullen zo snel mogelijk bekend raken."

Na de verloren EK-kwartfinale tegen Duitsland liet Cristiano Ronaldo weten aan de pers dat hij al een drietal maanden met een enkelblessure speelde en dat een operatie noodzakelijk zou zijn. Die enkelblessure zou ook de oorzaak zijn dat Ronaldo minder sterk presteerde dan van hem verwacht werd op het EK-toernooi.

Cristiano Ronaldo, fel begeerd door Real Madrid, scoorde vorig seizoen maar liefst 42 doelpunten in officiële wedstrijden. Hij pakte met de club ook de Engelse titel en de Champions League, waarbij hij scoorde in de finale. Hij werd voor de tweede maal op rij ook uitgeroepen tot de beste speler van de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties